Alles staat in bloei!

Alle bloeiboxen zijn verstuurd, en geven nu hopelijk prachtige bloemen en kruiden. Momenteel kunnen er helaas geen bloeiboxen meer aangevraagd worden.
Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe acties van het Liliane Fonds? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Ontvang een bloeibox van Liliane Fonds

Vraag nu jouw bloeibox van het Liliane Fonds aan. De zaadjes in deze bloeibox groeien uit tot hele verschillende bloemen en kruiden, zoals wilde marjolein, rode klaver en kamille. Elk met bijzondere en unieke kenmerken.

Net als zaden hebben ook kinderen liefde en zorg nodig om tot bloei te komen.

De een wat meer dan de ander. Door het kind centraal te stellen en te begrijpen wat ze nodig hebben, kunnen ze zich in hun eigen tempo ontwikkelen. Voor kinderen met een handicap is het belangrijk dat:

  • ze elke dag werken aan het beter omgaan met hun beperking.
  • ouders oefeningen kunnen doen met hun kinderen.
  • ze dezelfde kansen krijgen als elk ander kind.

Laat ze bloeien!

Kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden hebben zorg nodig die een structurele verandering in hun leven teweegbrengt. Door ouders, verzorgers en de lokale gemeenschap actief bij hun revalidatie en ontwikkeling te betrekken, kunnen ze zich beter ontwikkelen en erbij horen. Meedoen is immers geen gunst, het is een recht!

De bloeibox wordt gesponsord door IGO Promo – Experts in Promotionele artikelen