Jouw 1e recept komt er nu aan

Wat leuk dat je benieuwd bent naar onze wereldse gerechten.

Wil je jouw familie en vrienden ook laten genieten van deze smakelijke gerechten? Deel de recepten simpel via WhatsApp.

Samen eten is leuker, deel de recepten via WhatsApp

Samen koken met het hele gezin

Als jij je telefoonnummer hebt achtergelaten, maak je kans op kookworkshop voor 6 tot 10 personen bij de The Farm Kitchen’s Kookfabriek.

Je bent welkom met je gezin, familie of andere kids en jullie gaat aan de slag met een 3-gangen menu met de verse oogst van lokale regeneratieve boeren.

De kookworkshop t.w.v. €795,- wordt gratis ter beschikking gesteld door The Farm Kitchen’s Kookfabriek.

Wereldse recepten voor jou en je (klein) kinderen

Gezonde voeding is essentieel voor de ontwikkeling van baby’s en jonge kinderen. De juiste voedingsstoffen in hun eerste 1.000 dagen vergroten de kans op een gezond leven aanzienlijk. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze (klein)kinderen op een leuke, speelse manier verschillende smaken ervaren zodat ze gevarieerd leren eten. 

Gezonde voeding is nóg belangrijker voor kinderen met een handicap, helemaal in arme landen waar we met het Liliane Fonds actief zijn. Wanneer ze door hun beperkingen niet goed kunnen eten, lopen ze de eerste jaren een onoverbrugbare achterstand op in hun ontwikkeling. Het vaak ontbreken van passende zorg maakt het belang van een gezonde voeding in deze landen alleen nog maar groter. Vroege signalering van kinderen met een handicap is daarom noodzakelijk. Hoe eerder we een handicap ontdekken, hoe beter we de ontwikkeling van het kind met gezonde, smaakvolle voeding kunnen ondersteunen.

Een leerzame ervaring over gezonde voeding eń leuk om samen klaar te maken!