Toetje voor een Tikkie

Gezonde voeding is essentieel voor de ontwikkeling van baby’s en jonge kinderen. De juiste voedingsstoffen in de eerste 1.000 dagen van je leven vergroten de kans op een gezond leven aanzienlijk. Voor kinderen met een handicap is gezonde voeding letterlijk van levensbelang, helemaal in arme landen waar het Liliane Fonds actief is.
Help jij mee met een eenmalige bijdrage? Als dank krijg jij het recept van ons favoriete toetje uit Guatemala.

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wil je graag een Tikkie voor geven?*
Hidden
Hidden
Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als dank krijg jij het recept van ons favoriete toetje uit Guatemala

Heb je genoten van de recepten @voornaam?

De afgelopen weken heb je 3 kinderrecepten uit verschillende werelddelen van ons ontvangen. Ieder met hun eigen kenmerkende ingrediënten en smaken. We hopen dat jullie er van hebben genoten!
De recepten komen uit de landen waar Liliane Fonds actief is en zijn afgestemd op de leeftijd van jouw (klein) kinderen. Net zoals onze lokale partners hun zorg afstemmen op wat elk uniek kind met een handicap nodig heeft.
En dat is van levensbelang!

De eerste 1.000 dagen

Gezonde voeding is essentieel voor de ontwikkeling van baby’s en jonge kinderen. De juiste voedingsstoffen in hun eerste 1.000 dagen vergroten de kans op een gezond leven aanzienlijk. Voor kinderen met een handicap is gezonde voeding letterlijk van levensbelang, helemaal in arme landen waar het Liliane Fonds actief is. Hen ondersteunen met gezonde voeding:

  • voorkomt ondervoeding wanneer ze zelf niet goed kunnen eten. 
  • voorkomt een achterstand in hun ontwikkeling.
  • is cruciaal in landen waar hulp vanuit de gezondheidszorg niet vanzelfsprekend is.

Het Liliane Fonds helpt

Het Liliane Fonds zet in op het vroegtijdig herkennen van een handicap bij baby’s en kinderen in ontwikkelingslanden. In nauwe samenwerking met lokale partnerorganisaties geven we deze kinderen de zorg die ze nodig hebben. En hoe eerder we een kind in beeld krijgen, hoe beter we de voeding kunnen afstemmen op hun behoefte. Daarmee bespoedigen we de verdere behandeling en stimuleren we hun ontwikkeling doordat ze voldoende gezonde voedingsstoffen binnenkrijgen.